Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu natten åt min vila är...

 

Nu natten åt min vila är

när veckans möda bars
mot heldagskvällens ro
då lyriskt orden skrevs
och lästes högt för dig

veckans lön blir glädjen

att se och lära mig
din tankes varma ton
få veta hur du ler
när kvällens lugn tar vid 

Nu natten åt min vila är. 

 

(c) tk.

 

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-17 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra