Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans

Här och nu

tanken pendlar
mellan dessa poler

Studsar likt
en flipperkula

Pendlingen fortgår
i en evig dans

Jag finns med
i dansens rytmer
ömsom slow fox
ömsom rock




Fri vers av AA VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-17 02:03



Bookmark and Share


  Anira
Fint skrivet ........

när jag läste den andra gången kom även rytmen..dansen

Tack
2011-12-18

  Zelogath
Go with the flow, som man brukar säga
Ibland skönt, men ibland för mycket av det goda
Bra!
2011-12-17

    Birgersdotter VIP
Härlig
2011-12-17

    ej medlem längre
Otroligt bra fint skrivet, det gungar, det känns, det gillas
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP