tankar och känslor i natten

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar och känslor i natten




Julfrid

 

 

 

jag vill få känna frid

jag vill tro på en bättre

värld

 

jag vill finnas till just nu

här i tiden

 

jag vill tro på en morgondag

som ger mig glädje och

styrka

 

jag vill tro att han föddes

så jag tänder det fjärde

ljuset nu i advent

 

 

anits 17 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-17 23:49



Bookmark and Share


  Maria T
Fina tankar
2011-12-19

  Anya VIP
En hoppfull text och jag hoppas samma sak.
2011-12-18

  Eva Helene VIP
Så vackert och förtröstansfullt!
2011-12-18

  Vici
Fint skrivet!

"Ty ett barn varder oss fött,
en son bliver oss given,
och på hans skuldror skall herradömet vila;
och hans namn skall vara:

Underbar i råd,

Väldig Gud,

Evig fader,

Fridsfurste."
(Jes. 9:6)

Vår frid!:-)
2011-12-18

  aol
vackert vännen,
2011-12-18

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-12-18

  Abbas Ridha
Tack!
Jag vill med, men det finna alltid de som försöker stoppa hjulet.

Bara skrivit.
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP