Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hälsning

 

 

jag ber eldskålars

 

tusende

ljuslågor

 

julrosens vita blad

bringa er

 

en god och ljus fridsfylld julevandring

samt ett höljande fröjdefyllt gott nytt år




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-18 01:24



Bookmark and Share


  Ex¤animo
Tack, detsamma :-)
2012-01-01

  Ninananonia VIP
Detsamma vackra :)
2011-12-29

  Sarah Tomasson
Jag önskar dig detsamma!
2011-12-24

  Lars Hedlin
Önskar dig det finaste av ljus:)
2011-12-20

    Bo Bjelvehammar
Ljus Jul och ljust Nytt år!!
2011-12-19

  Anya VIP
Fina människa och poet. önskar dig detsamma. Stor kram!
2011-12-19

  Anira
Vacker hälsning giver du oss här ..

Tackar för det vackra du delar med oss...

I från mej till dej..

Tack
2011-12-18

    ej medlem längre
god jul o gott nytt år!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser