snön faller med små vita flingor

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön faller med små vita flingor




Natten är här

 

 

 

nu är natten här lördag har blivit söndag

sängen väntar på mig men i natt skrämmer

den mig

 

ser på sängen vill lägga mig vill inte just nu

dessa kvällar och nätter får mig att känna mig

rädd, ängslig och värdelös

 

jag vet att mina tankar går åt fel håll det är

så svårt ibland nu har jag satt min tomtefamilj

i min säng det ser mysigt ut

 

så kanske snart har mina tankar lugnat sig

får känna lugn och ro när jag lägger mig

för att sova vill slippa på hälsningar i natt

 

vill inte att någon kommer gör min sömn

orolig så jag slipper känna det som jag

inte sovit en blund när morgonen kommer

 

en ny dag har tagit sin början jag somnade

till slut har sovit utan mardrömmar vaknat

upp till en ny dag där marken färgats vit

 

snön som faller marken som är vit igen

gör att känslan av att det snart är jul

infinner sig även hos mig nu när jag

tänder det fjärde adventsljuset

 

 

 

anits 18 december 2011

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-18 10:16



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt att du fick sova
Vacker bild
2011-12-19

  Vici
Skönt att det blev
ordning till sist.

Ordspråksboken 3
är annars en fin
"sovkudde"! :-)

Varm adventskram!
Vici
2011-12-18

  Anya VIP
Härligt att du fick sova!
2011-12-18

    Ken Cassel
Fint Stina
:)

Kramar
2011-12-18

  Bibbi VIP
Underbart.
2011-12-18

    Birgersdotter VIP
Varma kramar till dig på 4.e advent
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP