Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig väntan

Mörkret är oändligt
ser ljuskäglor i mörkret
som lyser upp

Bortom ljuset evigt mörker

Snart syns ett skimmer
i den mörka hörisonten
svagt men ändå tillräckligt
för att väcka hoppet
om ljuset
som människor törstat efter




Fri vers av AA VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP