lätt att hoppa över ord ibland

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt att hoppa över ord ibland




TANKEN

 

 

 

när jag skriver

händer det ofta

att tanken

 

ofta är snabbare

än mina fingrar

på tangentbordet

 

 

anits 20 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 09:13



Bookmark and Share


  aol
tycker du är duktig du skriver varje dag
2011-12-20

  Anya VIP
Joo håller med och känner igen.
2011-12-20

  Bibbi VIP
Ingen fara för man förstår ändå alltid vad det är Du vill ha sagt och det är huvudsaken.
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP