Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tröstande hjärtat

Förlåt
om jag tystnar
Jag har funnit en bit
av det tröstande hjärtat
Mitt i vredesklivet
snubblade jag på ett guldben
I slottet av mig själv
hördes ett missljud
Ett skall ur ekots förfäran
att det var jag




Fri vers av Claes
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-01-18 18:20



Bookmark and Share


  raphaela
"..Jag har funnit en bit
av det tröstande hjärtat.." det är så bortdrömmande vackert. En längtan om något annat mitt i vredesklivet..
2006-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Claes