Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här med synden....


Ska du synda så gör det kraftfullt,
beslutsamt och rejält!
Bibliska ord som jag gör mitt bästa
att efterleva...
Problemet är att mina små synder
verkar så futtiga...
Det är verkligen synd....





Fri vers av Stardust VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-12-20 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP