Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Tagen på allvar

 

 

 

 

 

tänk att få bli tagen på allvar

någon som lyssnar svarar på

alla mina frågor

 

äntligen någon som förstår

någon som precis som jag

undrar varför

 

varför ingen givit mig en remiss

trots att jag så många gånger

frågat velat få någon som kan

och förstår vad jag behöver

 

nu har det skett och jag har

suttit bredvid och sett remissen

skrivas och fått godkänna det

som står i den

 

inte konstigt att jag efter det

läkarbesöket var trött behövde

lägga mig på soffan vila en liten

stund

 

blundade somnade en stund

vaknade nöp mig armen, jo

det var sänt det hände i dag

jag har fått hjälp den jag så

länge sökt

 

nu känner mig glad och tacksam

för att jag kämpat inte gett upp

hjälpen kom till slut

 

men jag tycker synd om dom

som inte orkar kämpa som

inte vågar be om hjälp

 

 

 

 

anits 20 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-21 00:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra att du orkade kämpa.
2011-12-22

  Eva Helene VIP
Goda nyheter, gläder mig med dig!
2011-12-21

    Ken Cassel
Instämmer med Bibbi, Stina
Och om du nu mår bättre och är glad och skrattar, så skrattar även jag
Hihi
:)

Kramar!
2011-12-21

  Bibbi VIP
Underbart att Du fick hjälp äntligen.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP