Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor och Trollkarar

Jag var upptagen med barnsliga saker
Och så kommer du och sveper undan mina fötter

Mitt hjärta rusade
Mina ben skakade

Lurar in mig i dina varma armar
Och luras kunde du
För inte märkte jag något

Vi kollade på filmer
Du öppnade öl
Jag var så förtrollad

Och gud, vad jag älskade


Det är du
Det jag gjorde var för dig
Allt är för dig


Nuen tid senare sitter jag i dina armar
Berusad, och jag ser stjärnor
Älvor och trollkarar
Men inte är det så oskyldigt
som alkohol

Varm sommarluft stryker våran unga hud
Dansar vilda
Och inte bryr vi oss
Att våra vänner faller
För det kommer vi med göra
Ganska snart

Det är lika underbart som farligt
Farligt att älska dig


Det är du
Det jag gjorde var för dig
Allt är för dig
Jag blev som dig
Du ville inte ha några snälla flickor
Är du glad nu, när jag är som du?




Fri vers av SvartPoesi
Läst 483 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-21 04:43



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsamt men vackert inspirerande läsning du bjuder på.
2011-12-28

  filharmoniker
Kärlekens rena, karaktärsförändrande styrka! Tack för läsningen
2011-12-25

  Kalle.O
Gillar den!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi