Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ex lege libertas


Lagar, regler, struktur
väg att gå mellan alla staket
Känslor instängda bakom mur
om det som ingen annan vet
går de flesta ständigt bet

Över grådisig morgon
en fågel flyger

och ingen har lärt den hur

För vissa fåglar dör


om de sätts i bur




Fri vers av Regular
Läst 419 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-21 13:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2011-12-21

    ej medlem längre
BRA!
2011-12-21

  PPQ
en text som har en sån styrka att den ger en lust att vilja flyga
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular