Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igenkänningskänslan


Känner igen den så väl.

Den får mig olustig,
tvär men tyst.

Utåt låtsas jag som ingenting,
men de som känner mig märker min förändring.

Oviljan

smaka på ordet

O V I L J A

Jag vet att det inte borde vara något problem,
men

jag vill inte.

Då var det annat som fick oviljan att växa.
En resa till mitt förflutna som fortfarande levde och krävde mig.

Krävde mitt engagemang,
min diplomati.

D R Ä N E R A N D E!

Nu är situationen annan.

Det förflutna i min närhet som fortfarande lever och kväver mig.
Kväver mitt inre jag

Jag ler, är trevlig, spelar spelet väl.

Inom mig önskar jag er till fanders.




Fri vers av Piraya
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 22:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag brukar istället vara burdus och säga precis som jag känner. Blir man populär då? Knappast. Men det har jag heller aldrig eftersträvat.
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya