Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har svårt att somna då sitter jag här skriver några ord




INNAN

 

innan jag släcker lampan i natt

hoppas jag morgondagen tar emot

mig med ljus och värme

 

att jag slipper lyssna till skvaller

om något eller någon som jag

inte känner

 

jag hoppas på att solen lyser även

i morgon precis som den gjort i dag

lockade ut mig på en härlig sparktur

 

innan jag kryper ner i sängen hoppas

jag att lugnet och stillheten ska följa

med mig in i sömnen

 

det är så det känns nu innan jag

släcker lampan för att sova några

timmar innan dagen gryr

 

 

 

anits 22 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-22 00:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppas Din önskan blev uppfylld.
2011-12-22

  Anya VIP
Önskar att du fick en rofylld natt.
2011-12-22

  Zelogath
Som en vaggsång
Tryggt och skönt
Mycket bra!
2011-12-22

  Kim Kaj Persson
hoppas du sover gott!!

många julkramar
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP