Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallande insikt


det var först då jag föll

jag fann tryggheten



i dina fadersarmar




Fri vers av Regular
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-22 01:02



Bookmark and Share


  Vici
Underbart!

Vilja våga släppa taget
eller kanske falla ändå
Vilja våga tro

Djupt
Så enkelt men ändå
så svårt det är att fatta

... mina tankar;-)
till dina fina ord.
2011-12-25

  walborg
Fantastiskt bra formulerat.
2011-12-22

  Bibbi VIP
En sådan ljuvlig tröstefull formulering.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular