Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lerskärvor


i gränslandet mellan gudomligt och mänskligt
Ära gåvan men älska mannen

-Åh, du välsignade brustenhet!
Som får bräckliga lerkärl
förvandlade till oljelampor

att sprida sitt sken

för andra



på dessa endast bottenplattan
har krav på sig att vara hel





Fri vers av Regular
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-22 01:04



Bookmark and Share


  Vici
Här har vi ju en skatt!

Visa ord
så fint uttryckta!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular