Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luvv sång


Så många sånger som skrivits
om det som vi har

Men ingen har sjungits om oss två

Så låt oss inte dansa till andras klanger
låt oss skapa vår alldeles egen musik
Leva på våra egna villkor

Trevande finna på nytt
det många redan glömt

att ljud utan harmonier
bara är oljud,
harpors buller


Nytt vin i nya läglar,
nya noter för nya instrument
Andra takter för spröda toner


Åter
vända

det svåra till lätt


från aria

…till duett

slutligen komponering

komplett








Fri vers av Regular
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-22 01:05



Bookmark and Share


  Vici
Applåd!

Fint! :-)

A new kind of music?
;-))
2011-12-25

    ej medlem längre
Snyggt!
2011-12-22

  Bibbi VIP
Sitter perfekt för mig idag.
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular