Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickar ut

Blickar ut
ser en förvirrad
värld
som söker riktning

Invanda mönster har luckrats upp
inget är givet

Blickar ut
ser ett samhälle
som söker riktning

Invanda mönster har luckrats upp
inget är givet

Blickar ut
ser förvirrade människor
som söker ledare

Populistiska ledare
som kan berätta svartvita historier
vädrar morgonluft

Enkla sanningar om världen
är bättre en komplexa förklaringar
och fördjupade analyser




Fri vers av AA VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP