Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt fotografi

Ett ögonblick,
För alltid,
Är allt jag vill ha.

Allt jag fick,
vill jag ge tillbaks
Om så bara för en dag.

Kunde inte se det då,
som jag ser det idag men det spelar ingen roll för
du finns inte kvar.
Allt jag har

Ett fotografi.
Inget rum, ingen tid
Ingen död, inget liv
Bara ett fotografi.

För en stund,om så bara en sekund
så log du mot mig.
Det kan ingen ta ifrån mig.
Fast det är allt jag har.

Har försökt i så många dagar nu
men jag får inget svar.
Jag antar att du inte längre
vill ha mig tillbaka.
Det kan jag förstå.

Kunde inte se det då,
som jag ser det idag men det spelar ingen roll för
du finns inte kvar.

Ett fotografi.
Inget rum, ingen tid
Ingen död, inget liv
Bara ett fotografi.

Ligger i min säng och sluter ögonen.
En doft av sommarregn.
Du och jag,på en äng förra sommaren.
Jag glömmer aldrig den kvällen.
Snälla, Ta min hand, vi börjar om igen.
Du, jag och döden.

Bara ett fotografi
Inget rum, ingen tid
Ingen död, inget liv
Bara ditt fotografi




Fri vers av Totimomo
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-22 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo