Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar när torsdag går över i fredag

 

 

nu sitter jag här igen läser era texter

samtidigt som jag har en skiva vörtbröd

med en skiva skinka på

 

det smakar riktigt gott ett glas julmust

till så sover jag nog gott nu när jag snart

ska lägga mig och försöka sova

 

ser ut genom fönstret det lyser i många fönster

trots att timmen är sen dom minusgrader som

varit under dagen har nu blivit till plusgrader

 

så jag hoppas att inte all snö smälter bort

det är så vackert med snö det blir lite ljusare

mörker har det varit lite mycket av den sista

tiden

 

ser skenet från granen nere vid affärerna

ljusen på brukets skorsten får ett dunkelt

sken när röken stiger mot himlen

 

det är ingen vacker rök undrar vad som

släpps i den röken ämnen som vi som

bor här andas in och kanske är den som

gör att jag vissa dagar inte mår så bra

 

nu är natten här sängen väntar på mig

det ska bli skönt att krypa ner i dom

rena lakanen jag la dit i morse

 

 

 

anits 23 december 2011

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-23 00:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt med nybäddat! fin här och nu-stund.
2011-12-24

    sajo
Jag läser dina ord och känner stillhet inom mig. Blir så glad för julhälsningen du mig sänt. Tack för den vackra bilden också.
2011-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Skönt med en sådan harmonisk avslutning på dygnet.
Hoppas du sovit gott.
2011-12-23

  Bibbi VIP
Applåd!

Jag har också bäddat rent:-)
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP