Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i natten




Bara en liten stund

 

 

bara en liten stund sa du

blir inte borta länge

 

tänk så ofta jag fick höra

just dom orden

 

en stund blev till enväldigt

lång stund inte en timme

 

utan flera timmar när du

så kom hem så hade jag

ofta somnat

 

nu slipper jag höra dom orden

och jag saknar dom inte

 

vad du gjorde den lilla stunden

du var borta visste jag inte då

 

nu vet jag önskar jag hade

vetat då kanske livet blivit

annorlunda

 

det är ingen ide att se bakåt

det är här och nu jag lever

så vill jag fortsätta

 

 

 

anits 23 december 2011

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-23 00:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Finns mycket smärta i dessa rader. Berörande!
2011-12-24

  Lars Hedlin
Smärta i denna!
2011-12-24

  Bibbi VIP
Man kan behöva bearbeta det svåra man gått igenom för att komma vidare. Svårast är detta att upptäcka att man varit för godtrogen mot tölpar som inte var värda ens kärlek och att bli trodd på. Just vad jag kämpar med också just nu.
2011-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Jesus kommer!
2011-12-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP