Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M... bara om det här inträffade...


I want


Jag vill kunna lägga mitt ansikte på ditt bröst
Och känna efter hur din puls slår

Smeker dig på dina blåa ådror i handleden
och se dig le mot mig

Och att du låter mig veta att
Du tycker om mig / Och jag känner hur ditt hjärta slår





Det går inte att undvika ditt namn
att tänka på



M, open your eyes




Fri vers av invisibleangel_
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-01-18 23:38



Bookmark and Share


  jaSc
säg åt honom att öppna ögonen? gör så ont i mig att veta att du är olyckligt kär...
2006-01-25

  Steffy
Om jag kunde trolla skulle jag fixa så han kunde öppna sina ögon för dig, och enbart för dig.... :)

Eller kanske pröva o kämpa för honom igen? Fråga om ni iaf kan gå på bio som vänner så kanske han inser att han har några känslor för dig? Skadar inte att försöka..
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_