Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

When the birds become silent


När molnen drar ihop sig en färglös moln
och börjar släppa sina tårar mot världens
mark

Våra tomma ögon stirrar mot skyn
Med hand i hand / De möts i sorg

Regndroppar når vår hud och rinner
Nedanför våra hud, mot halsen
Med blommorna i hand, dör & drunkar bort i lera

Våra röster försvinner bort i höstvinden som flyger förbi
Då fåglarna slutar flyga medan de andra strör röda rosor
mot våra bröst, med armar i kors
Medan våra tomma ögon blickar knappt
Våra blåa läppar ler sorgset / Allt svartnar

När fåglarna tystnar
Tystnar alla i sina själ

De höstfärgade löv faller sakta
i virvel med regn

Alla dansar på våra grav
Deras hjärtan dansar med våra
Medan

Våra tomma ögon stirrar
Våra själar tystnar

När fåglarna tystnar
Under en färglös regnig dag




Fri vers av invisibleangel_
Läst 560 gånger
Publicerad 2006-04-01 21:34



Bookmark and Share


  Love Dragon
jättefin.
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_