Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädd att få gå igenom minnen igen


Memoria


Allt mörknar för
Varje morgon som ny


Jag låter mina ögon öppnas
Att se, och jag orkar inte längre

Jag måste ljuga
För att slippa vara ute bland
De okända

Mina tankar skriker

Jag ska få tala ut alla dessa ord
som behöver komma ut ur min själ
Kommer jag att falla djupare

TY jag kommer att flyga
Genom minnen igen

Ett men,
Förr eller senare lever jag på nytt




Fri vers av invisibleangel_
Läst 555 gånger
Publicerad 2006-03-28 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_