Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonlugn...

 

En julafton så lugn och skön

med skinka och blöta brön

sedan vilar vi en goder stund

och mamma får

en och annan blund

därefter kaffe och saffrans-bullar

tar bara en så vi inte rullar

när vår tomte kommer här

tunga paket han till oss bär

Sonen kommer med sin flicka

då vi glögg i muggar dricka

Ett litet julbord med en bön

att överflöd på jord vatt skön

God Jul!

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-24 13:05



Bookmark and Share


    hver=gufa
Gleðileg jól
gæfa og friður
ríki um hvert ból
með hækkandi sól
2011-12-25

    eva m h
Fint julerim! God Jul!
2011-12-25

  Ninananonia VIP
God JUl :) varm kram
2011-12-24

  Alexander Gustafsson
God Jul

tar paus ifrån

tja,

du vet.

Gud Jul...
2011-12-24

    ej medlem längre
Fint. God fortsättning önskar Jimmy i Sunne.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra