Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TÄNDER ETT LJUS

 

 

jag tänder ett ljus för alla

som saknar ljus och värme

jag tänder ett ljus för dom

som jag saknar just nu

 

jag tänder ett ljus för mina

älskade barnbarn som jag

saknar i kväll

 

jag tänder ljus gläder mig åt

att i morgon så får vi träffas

mina nära kära och jag

 

jag tänder ett ljus i tacksamhet

för att jag i tid insåg att du och

jag inte bör leva tillsammans

 

 

jag tänder ett ljus och sänder

min önskan om fred och frihet

för alla människor på vår jord

 

 

 

 

anits 24 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-24 19:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
fin kombi av ord och bild, värmande tanke och omtanke
2011-12-26

  Maria T
Må alla dina ljus
brinna klart
2011-12-26

  Anya VIP
Fin ljuständning!
2011-12-26

  ULJO
Vackert om att tända ljus för det som betyder något.
2011-12-25

    Yarissa
vackert!
2011-12-25

  Seglaren
"jag tänder ett ljus för alla
som saknar ljus och värme"

Tack ska du ha.
Jag firar jul ensam
och behöver ett tänt ljus.
Tack.
2011-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Mina föräldrar var ensamma i dag.
Mor ringde.
Hon lätt pigg och glad.
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP