Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dina ögons blanka hinna

Jag ser hur din blick stannar,
någonstans mitt i rummet.
Mitt emellan verklighet och dröm.

Vilka bilder ser du då.




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-25 14:07



Bookmark and Share


  dubbelve
Få ord men så många tankar, bilder och känslor. Genius
2012-01-08

  HelenaW
Livet som har varit kanske.. Eller dig. Som barn.
2012-01-02

    Yarissa
Väcker funderingar..
2011-12-25

  Fru Intighet
Vackert!
2011-12-25

    ej medlem längre
De skönaste bilder,
mellan dröm och verklighet.
Öppen, spännande dikt.
Tack!
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP