Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillgång och efterfrågan


ju mer av en vara som finns att tillgå
desto mer tappar den i värde

…så och med ord





Fri vers av Regular
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-26 13:55



Bookmark and Share


    Bitaren
Indeed
2011-12-27

  Vici
Värt att begrunda!

Kom också osökt att tänka på
detta:
"Ty tanklöshet har med sig
mångahanda besvär,
och en dåres röst har överflöd på ord."
(Pred. 5:2)
2011-12-26

  Bibbi VIP
Jakob 3:2
2011-12-26

  Casbah* VIP
en tanke att fundera på..
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular