Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I annat land, vid en annan strand tänker jag på Dig!


När klockan slår tolv

Snart om några dagar i annat land, på annan strand där det är för kallt för att bada och t o m stoppa ner sin fot eller hand för att känna på hur kallt det är i havet där det finns ebb och flod. God mat, god dryck och historia i rikliga mått är vad den trakten fått. Gått lugnt till de senaste sextio åren. Numera går fåren lugnt och betar, män sitter på bryggor och metar och många letar snäckor och stenar på stränderna. Änderna lyfter och måsar kommer i flockar. En mamma pockar på sitt barn som inte vill lämna stranden.
Jag är där när året blir till tvåtusentolv. Kommer nog inte sätta mig på stranden utan på ett golv någonstans för att tänka på Dig! När klockan slår tolv sänder jag mina kärlekstankar till Dig!




Fri vers av wildah
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-26 20:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint..
2012-01-10
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah