Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Solen avlägsnar sig från vårt nordliga landskap;
dess frånvaro lyser mörk och kall.
Av ett märkligt sammanträffande
faller snö ner på marken,
som solen gnistrar den glimrande vit.
Av alla färger som ögat kan skåda,
varför falla vit snö?
Är det en slumpens speleri,
eller är snöns vita ljus
ett tyst svar på solstrålars frånvaro?




Fri vers av Isabelle Kongshaug
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-26 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Kongshaug
Isabelle Kongshaug