Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext


Din Sista Dans

ditt hjärta brinner
av en livsglöd så stark
du övervinner
djävulen igen
mitt hjärta brister
av en kärlek så stark
innan jag mister
dig min vän
så ska du dansa
för allt vad livet är värt
utan att sansa dig
dansa med mig
ja, du ska dansa
för allt som du håller kärt
för du ska dansa
din sista dans ikväll




Bunden vers (Rim) av Isabelle Kongshaug
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-04 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Kongshaug
Isabelle Kongshaug