Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sångtext


När jag blir stor

När jag blir stor
då ska jag bli
den jag vill vara
utan att behöva förklara.
När jag blir större
än jag är nu.

När jag blir stor
då ska jag bli
någon som vågar
sätta sig emot de som plågar.
När jag blir större än jag är nu.

Kanske gömmer det sig
en bättre värld nånstans.
Kanske står jag mitt i den
men lever som om den inte fanns.

När jag blir stor
då kan vi se
världen på nytt -
se på allt det ljusa som grytt.
När vi blir större än vi är nu.




Fri vers av Isabelle Kongshaug
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-25 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabelle Kongshaug
Isabelle Kongshaug