Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu (ja, det är våren...)

 

bleka strålar ler

åtta graders vårvärme

mellandagsrea

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-27 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar.....
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra