Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en enklare dikt, som inte begär eller ens önskar komma i samma kategori som Lory s "Själar, man och kvinna" Mina verser är bara ett försök att tacka henne för den hon är och för det hon skriver. Kram till min skrivarvän


Till en skrivarvän med vänskap

Jag längtar efter någon
jag aldrig kan få
och därför är min längtan
så ljuvlig,

Hon ger mig stunder
då jag kan se längre
än vad ögonen ser.
Jag ser ut i den evighet
som omgärdar oss.

Hon är någon som skriver
så underbart om kärleken
om livet.
Att jag gråter
i min ensamhet,
gråter av lycka.

För mig är det andliga
en gemensam sak
med den som skapat
allt det vi är
allt det som vi får njuta.

Att älska någon
är den största gåvan.
Allt få älska den eviga
kärlek som följer mig
från evighet till evighet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-27 17:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och ärligt
till en skrivarvän
2011-12-27

    lory
OH VAD MIN LITENHET BLIR HEDRAD..TUSEN TACK
NU FICK DU MIG ATT GRÅTA..TUSEN TACK ATT DU FINNS O ALLA ANDRA POETER SOM SPRIDER GLÄDJE O KÄRLEK O KONStNÄRSKAP UR SINA PENNOR ELLER TANGENTBORDET...
TUSEN TACK..FINT SKRIVET..
MÅSTE HÄMTA NÄSDUK IGEN!!!!!
SÅ HEDRAD JAG BLIR...Tack du min fina vänskapssjäl

loretta
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP