Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ex animo

Medan jag försöker tolka Dig
så läser du mitt inre
Likt en Fader sitt barn

Jag kommer
med teckningar
föreställande Dig

Du ler ömt
Ser inte min produkt
men mitt målande hjärtas önskan





Fri vers av Regular
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-27 21:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Vici
2011-12-28

    Bitaren
Tänkvärt och beskrivande, man känner igen sig ;)
2011-12-27

  walborg
Helt förtjusande text - ett Du som läser i anden/hjärtat bakom bilder och ord.
2011-12-27

  Vici
Sub specie Dei!

"en människa ser på det som
är för ögonen
men HERREN ser till hjärtat."
(1 Sam. 16:7)

Mycket fint skrivet!
2011-12-27

  Casbah* VIP
den här får mig att grubbla lite..speciell och välskriven
2011-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular