Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattspår



då natttimmarna nalkas
i hemlängtanskolonien
samlas människor
mellan stjärnmineralerna

mjukt vaggas hjärtan
av jasminens stämma
läggs kinder till ro mot
längtansstoff och vindtårar

mellan horisonthänder
håller själen sin gåva
av tankar för drömmar
och bortkomna

allt är mjukt

som en kyss mot din kind
den jag ger dig när du sover




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 230 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-28 00:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bokmärker för din fina mjuka ton
2011-12-31

    Lesley
Riktigt känslosamt och vackert
2011-12-28

  Nils Teodor VIP
Vackert mjuk
2011-12-28

  ULJO
Underbart vackert och berörande
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP