Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto en decemberdag för några år sedan

när det var vitt på marken




DET BLÅSER I NATTEN

 

 

det är mörkt därute

snön är borta den som

lyste upp så vackert

 

hör att det börjar blåsa igen

vill inte ha mer blåst det

för så mycket med sig

 

jag mår inte bra i blåsten

får sådan huvudvärk vill

bara ligga och ha mörkt

 

just nu är det tre grader kallt

igår kväll var det nästan

tio grader varmt

 

vad är det som händer

med vår natur och vår

jord

 

det har jag funderat på

så många gånger när

vädret bär sig åt som

det gör numera

 

 

 

 

anits 28 december 2011

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-28 00:07



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Oroväckande tecken, absolut!
2011-12-28

  Anya VIP
Jaa det är konstigt.
2011-12-28

  M M Mannheim VIP
Skönt at få läsa dina verklighetskildringar! En väderrapport i diktform, härligt!
2011-12-28

  LassO
nåt har hänt helt klart.. Men det är tråkigt att du inte kan njuta av naturkrafterna, tycker det är häftigt när de blåser hårt, om man kan "välja själv" eller stå på altanen när de åskar och regnar, vilka krafter... underbart, så länge ingen skadas då självklart
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är människan som genom sin synd brutit ned skapelsen och på så sätt röjt väg för klimatkaoset.
2011-12-28

  ULJO
Ur led är tiden. Något är fel i vår atmosfär, så här ska inte vädret vara i slutet av december.
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP