Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livlös

Lär inte Mig hur
Jag
ska Leva

när Du
inte gjort det
Själv




Fri vers av Magica VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP