Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molande

Molande
det kommer
och det går
begränsar
förstelnar
påverkas av väder
och vind

Försvinner
under perioder

När molandet
infinner sig
förnimmer det om
livets bräcklighet
skörhet

Att man borde ta
hand om
var stund
vara i nuet

Lätta ord att formulera
men svåra att agera
utifrån

Tanken finns där ändock
och det kanske räcker
att förnimmelsen inställer sig
då och då




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-28 01:03



Bookmark and Share


  Anira
Visa ord.....inför den nya dörren som ska öppnas....
att förnimma känslan att ta vara på livet ...är kanske stort nog

Tack för delad vishet
2011-12-29

  Ninananonia VIP
:) ja kanske räcker det...
2011-12-29

    ej medlem längre
det känns precis som
jag upplever tanken kring
smärtan.. så himla bra skrivet..
sen vet jag ju inte om det handlar om det
men för mig, tolkades texten som så!

applåder i tusenfalt och en gulrosa ros
läggs vid kanten av denna väl skrivna text..
2011-12-28
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP