Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott nytt år?

När jag ser tillbaka...
Skrattar jag över världens skugga.

När jag ser framåt...
Oroar jag mig över verkligheten.

När jag ser tillbaka...
Undrar jag över onda såren.

När jag ser framåt...
Funderar jag över världsregering.

När jag ser tillbaka...
Gråter jag över djupa vatten.

När jag ser framåt...
Svingas jag över branta stupen.

Men nu...

När jag ser nuet...
Gläds jag över hoppet jag ser i dig.






Fri vers av Grubbelmia
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-29 11:28



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Grubbelmia!

Fint och hoppfullt! Önskar dig ett sådant nytt år! Hälsar vännen Fredrik
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia