Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusade förhoppningar


Drömmar som spolas andra vägar
än de man tänkt.

Likt dallrande maneter i sand,
dömda att torka ut och dö.

Sitt bredvid mig en stund,
i tystnad.

Se mig

i tystnad.


Eftertänksamhet.

Lämna mig ensam.

Låt mig läkas av vågornas ljud
när de stilla rullar in mot land.






Fri vers av Piraya
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya