Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svunna jular

Minns
från förfluten tid
jular med mina föräldrar
i en stad som jag inte hade
anknytning till
dit de flyttat

Mötte jämnåriga på stan
som jag inte kände
de stojade och glammade

De hade ett sammanhang
en historia
minnen ihop
kanske gått i samma klass

De var hemma på
jullov

Anblicken av detta
smärtade




Fri vers av AA VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-28 22:59



Bookmark and Share


  Anira
Julens alla känslor...de är många.....de är....
2011-12-29

  Ninananonia VIP
berör..
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP