Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan och efter!


Fikastund , kom !

Vad händer?

Ska vi falla handlöst eller stå kvar i kval?

Fördelar med nyvaken stund!

Efteråt mystiskt trött

Skönjer en kontur brevid

Doften av Lív!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-29 02:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mystiskt :)
2011-12-29

    lory
liv liv underbara liv..njuta av livets goda....fint,underbart...
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin