Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid en tid ska jag försöka söka honom...


Störst är kärleken

Hinner inte känna, hinner inte reflektera när flera personer är runt mig varje dag. Idag är jag inte där och nu när jag har tid att fundera tänker jag på hur åren går men känslorna består. Vår blir till sommar och till höst och vinter och nu nytt år. Går att visualisera och memorera allt som hänt ja det som vänt allt ut och in och gjort mig till en annan person är en person som finns i mig vad jag än gör även om jag inte hinner känna, reflektera när flera är runt mig men i mig finns han hela tiden. Vid en tid ska jag försöka söka honom om han inte söker mig först?! Störst är kärleken.




Fri vers av wildah
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-29 14:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant - bra
2012-01-31

  Larz Gustafsson VIP
Störst av allt är Guds kärlek. Den är annorlunda.
2011-12-29

  TT
...ge järnet, Wildah...hoppas du har det mod jag saknat...sök och du ska finna...lycka till på det nya året!!!
2011-12-29

  Ninananonia VIP
:) ja störst är KÄRLEKEN
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah