Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aftonens dunkel...

 

 

dunkla skyar över himlen drar
skymningens sorti mörkret bar
vinden låter grenarna leka tafatt
alla gungar och ingen når ifatt
den leken slutar inte förrän då
när vinden mojnat och de vilan få
aftonens grenar lagts i mörkerzon
och bilden har förändrat sin fason

 

(c) tk.   

 

 

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-29 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra