eget foto från den plats jag tycker så mycket om

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto från den plats jag tycker så mycket om




När man blir drabbad

 

 

när man blir riktigt drabbad

vad det än är beror på

 

så är jag så trött på all nyfikenhet

alla konstiga frågor

 

men jag börjar förstå att händer

det något bra något jag är stolt

över

 

då hör jag inte ett pip ifrån de

nyfiknas skara det blir tyst som

i graven

 

 

men andra som jag knappast känner

säger fina saker är glad för min skull

 

så är det något jag lärt mig i mötet

med andra så har jag fått veta vem

som är ärlig och sann och den som

bara är nyfikna

 

 

det är gott att veta vem jag kan lita på

som visar respekt för den jag är och

jag kan känna tillit och respekt för

det den personen är

 

 

 

anits 29 december 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-29 23:43



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
så fina ord...
2012-01-02

    Yarissa
Fint beskrivet!
2011-12-30

  Anya VIP
Bra att du vet vilka som är att lita på.
2011-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Agnarna skiljs från vetet. En nödvändig urvalsprocess.
2011-12-30

  Eva Helene VIP
Missunnsamhet är ingen vacker egenskap och inte roligt att bli drabbad av andras!
2011-12-30

  Lars Hedlin
bra skrivet
2011-12-30

  aol
sant bra skriftat
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP