Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existera

Vardagens vandring
mellan olika punkter
som ger struktur och mening

Sammanhang som bekräftar
möten som berör

Är det att existera
att vara

De osynliga trådarna
mellan människor
som gör oss till människor




Fri vers av AA VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-30 01:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina tankar...
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP