Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYTT ÅR

Snart så ringer nya året in

Och vi vet ingenting

Om vad de i sitt sköte bär

om de oss berikar eller tär

Men hoppet står till ljus och fred

Och att vi än ett år få vara med

Se hur nya släkten växer upp

De som är vår framtid och vårt hopp

Men vi vet ock att klockor klämtar

när tiden våra äldre hämtar

Så visst vet vi någonting

om vad året bär uti sin ring

Men alla här vi nu förmår

Att säja till varann GOTT SLUT och GOTT NYTT ÅR

VILKET JAG ÖSKAR  ER ALLA

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-30 14:33



Bookmark and Share


    lory
gott nytt år till dig fina....
2011-12-30

    ej medlem längre
GOTT NYTT TILL DIG OCKSÅ
2011-12-30

    ej medlem längre
En vemodigt vacker text!
Tack vännen för allt du gett oss i år.
Gott Nytt År till dig!
2011-12-30

  Ronny Berk
fint formulerad nyårsdikt; eftertänksam och framåtsiktande !
2011-12-30

    Bo Bjelvehammar
Gott Nytt År
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP