Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄDSLA

Sätter mej upp

i sängen

Du andas

så tyst

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-30 21:42



Bookmark and Share


    maija tuori
Konsten att så få ord säga så mycket !
2012-01-03

    ej medlem längre
Rubriken tillsammans med det korta och starka innehållet träffar rakt in.
2012-01-01

  Minkki VIP
brrr så tyst en andning kan vara, och långsam...
2011-12-31

    ej medlem längre
Du förmedlar en stark känsla med få ord....storartat!
2011-12-30

    ej medlem längre
Otroligt starkt..och så föredömligt kort

Lysande, helt enkelt
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP