Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brunnen

 

 

vandrar

i mjuka mockasiner

 

 

i kjolens pärlband

andas silverbjällror

 

 

doft av

friljus

leder

 

hibiscusträden blommar

i dina händer

 

 

i mina händer

framstiger sepia

 

en strof av en sekund

 

en kvint

en ters

 

 

oktaven stiger

 

kattvinden sträcker

 

lämnar glödrosen

 

sveper silverbergens sträckta hud

 

lamor

nynnar

 

skänker

värme

ljus

 

glimmerögon andas i grottans mynning

stigna av träd ur hav

 

hon den skimrande vita

med nattstråk i pälsskrud

 

spinner

 

hibiscusträden blommar

i dina händer

 

 

i mina händer

framstiger sepia

 

en strof av en sekund

 

 

sätt dig här i min hand kvinna

sitter i jordestig

 

fiskar

stjärnfiskar

 

utan krok

utan lina

 

dyker in i azurblå

djupare

 

ljuden instiger dova vackra djupa

 

stilla

stilla

ögonsjäl

 

maneter svävande vackra

lysande

 

är vi

 

så vackert är att svävande

dansa hav

 

sjunker

sjunker

 

korallreven är mjuka penslar

 

anemoner visar väg

 

 

stjärnfiskar

 

 

de bär mig

vi simmar in i staden

 

 

sitter vid brunnen

springbrunnen

 

var är dina steg

 

är du valen vilken skänker kaskadljus

 

är du

är

du

 

du är

 

 om ett jag dig ber

 

 

nyckeln ur mitt bröst

lägger jag i dina händer

 

 

 

hibiscusträden blommar

i dina händer

 

 

i mina händer

framstiger sepia

 

en strof av en sekund

 

 

 

korallreven är vackra i denna natt

 

maneter svävande vackra

lysande

 

är vi

 

så vackert är att svävande

dansa himlars hav




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-30 22:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den poeta brunnen sinar aldrig, dess åder flödar oavslutat, dess källsprångs svallor, som floden i sin längtan till havet ...
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser